Selecteer een pagina

Voedingsschema + leefstijladvies 120,-

(Gezondheidsklachten, afvallen of huidproblemen)

  • Doelen bepalen
  • Analyse gezondheidsklachten, voeding en leefstijl
  • voedingsschema op maat                                                                                                                       Je vult na  aanschaf het  intake formulier in, aan de hand van jouw gezondheidsklachten of doelen stel ik een diagnose op en ontvang je binnen een week een persoonlijk behandelplan waarmee je direct aan de slag kunt gaan!  

Vervolgconsult  80,- (Gezondheidsklachten, afvallen of huidproblemen)

Je krijgt nieuwe tips en tricks. Ik beantwoord al je vragen met betrekking tot jouw proces. We finetunen het voedingsplan, zodat jij weer vol met nieuwe energie verder kunt gaan.

Om kennis te maken met mij bied ik je een gratis telefoon/ skypegesprek aan van ca.15 min om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Consulten

  • in mijn praktijk in Hoofddorp
  • via telefoon
  • via videobellen

TRAJECTEN

Ik bied coachingstrajecten aan vanaf 4 weken. En dat is niet voor niets! Ik geloof niet in een korte termijn oplossing. Ik wil je geen doekje voor het bloeden geven, maar er ook echt voor zorgen dat jij het maximale uit je zelf haalt. Speciaal voor jou heb ik 3 verschillende trajecten opgesteld die jou helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Tijdens een (gratis) kennismakingsgesprek via telefoon of videobellen kan ik beoordelen welk traject voor jou het meest geschikt en haalbaar is afhankelijk van jou wensen en behoeften, of het nou gaat om afvallen, gezondheidsklachten of huidproblemen trajecten zijn voor alle problemen geschikt. Hoe gaat het in zijn werk? Je vult na  aanschaf een uitgebreide intake formulier. Hierin breng ik in kaart welke klachten en doelen je hebt, aan de hand hiervan stel ik een diagnose op en ontvang je binnen een week een persoonlijk behandelplan waarmee je direct aan de slag kunt gaan!  

  • Basis: 4 weken 247,-
  • Plus: 8 weken 374,-
  • Vip: 12 weken 597,-

 

LET OP: DE TRAJECTEN ZIJN  NIET GESCHIKT VOOR IEDEREEN!

Ik zal heel eerlijk met je zijn: als je niet echt het commitment hebt om te bouwen aan een nieuwe leefstijl, dan zal deze aanpak je niet gaan helpen. Het vraagt om zelfdiscipline, inzet, vertrouwen, geduld en geloof in de geweldige geneeskrachtige werking van je eigen lichaam en brein die in staat is om de beste versie van jou te maken.

Ik leer jou om stap voor stap aanpassingen te maken in jouw nieuwe levensstijl waardoor jij je persoonlijke doelen kunt behalen en je resultaten blijvend zullen zijn. Met de tools, handvatten, tips en oefeningen die ik jou ga aanreiken weet ik jou op de juiste manier te motiveren en je mindset te veranderen. Ook gaan we jouw gedrags- en mentaliteit veranderen waardoor je moeilijke momenten kunt overwinnen en belemmerende patronen doorbreekt. 

Ook krijg je inzicht hoe jouw lichaam en brein samen werken en dat alles in harmonie is. Je wordt bewust van jouw lichaam en mindset. Hierdoor ga je een liefdevolle relatie met je lichaam creëren, en weet jij moeilijke momenten te overwinnen. Je wordt de leider van jouw eigen lichaam en weet hoe je het moet aansturen op momenten als je last krijgt van o.a. eetbuien, stress, zelfsabotage, vermoeidheid, en wanneer je lichaam noodgedwongen vet opslaat enz. Je gaat een andere kijk op je lichaam en brein krijgen. En het verband tussen je emoties, gedachten, en je gezondheid, wordt duidelijker. Samen werken we naar een verandering van je levensstijl op lange termijn waardoor je resultaten blijvend zullen zijn en die je met plezier kunt volgen.

 

 

 

DIT IS NIET IETS VOOR JOU:

✘ Als je geen tijd wil besteden aan het verbeteren van je gezondheid

✘ Als je niet in jezelf gelooft

✘ Als je je niet 100% kunt inzetten

✘ Als je op zoek bent naar een Quick-fix, een snelle oplossing zonder moeite

✘ Als je niet open staat voor de signalen van je lichaam en daar naar te handelen

✘ Als je niet bereid bent om je leefstijl en gezondheid naar een hoger niveau te tillen

✘ Als je direct opgeeft als het even niet mee zit

 

DIT IS WEL IETS VOOR JOU:

✔ Als jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid prioriteit nummer één is

✔Als je wilt investeren in je gezondheid

✔ Als je geluk, rust en vrede in je hoofd en leven wil ervaren

✔ Als je een stralende huid wilt

✔Als je bewuster wilt leven

✔ Als je een bulk aan energie – de hele dag door- wil voelen

✔ Als je je wilt verdiepen in de achtergronden van jouw klachten

✔ Als je je gezondheid volledig in eigen hand wilt nemen.

✔Als je gemotiveerd bent om je levensstijl te veranderen

✔Als je bent vastgelopen in je zoektocht naar een gezond gewicht of naar gezondheid

Dus… ben jij klaar voor de next level?

Samen staan we sterk!