Coaching & Tarieven

Op zoek naar je persoonlijke handleiding ?

 

Wel of geen verzadigd vet, met of zonder gluten? Hoe zit het nu precies? Weet jij ook niet meer wat je moet eten? Ben je in verwarring door alle tegenstrijdige adviezen? Wil je meedoen met alle hypes, of wil je op zoek gaan naar wat goed is voor jou? Het lijkt wel allemaal zo eenvoudig, gezond eten, meer bewegen en een beetje minder stress, en voilà, je bent gezond, slank of energiek. Toch is dit niet voor iedereen zo eenvoudig.

Wij mensen zijn niet allemaal hetzelfde, we reageren allemaal anders. Wat goed is voor je buurvrouw kan voor jou helemaal verkeerd uitpakken. Daarom kijk ik als voedings en leefstijl coach bij het begeleiden van mijn cliënten altijd verder dan alleen voeding en beweging. Ik verdiep mij meer in jou, wie jij bent in de achtergronden van jouw fysieke en mentale klachten. Jouw lichaam, emoties en gedachten werken samen met elkaar. Daarom is het een kunst om ervoor te zorgen dat alles in balans is, want alles staat met elkaar in verbinding: fysieke, mentale, spirituele en emotionele behoeften.

Je komt erachter hoe prachtig ons lichaam is ontworpen en dat het helemaal geen fouten maakt. Jouw lichaam doet niets zonder een reden, en als je je lichaam geeft wat het nodig heeft, geef je het de mogelijkheid om weer gezond, slank en gelukkig te worden.

De sleutel tot succes ligt bij het bewust worden van je eigen gedrag en vaste patronen. Pas als je echt inziet welk gedrag je vertoont, kun je deze gewoontes aanpakken en daadwerkelijk veranderen. Hierdoor ga je een transitie maken naar een vernieuwde levensstijl vol met energie met jouw eigen persoonlijke handleiding en beloof ik jou dat je je levenskwaliteit hierdoor verbetert! Ik heb het zelf gedaan, en vele anderen ook. Nu is het jouw beurt. Samen kunnen wij dit aan!

Coaching

Ik bied coachingstrajecten aan vanaf 6 weken. En dat is niet voor niets! Ik geloof niet in een korte termijn oplossing. Ik wil je geen doekje voor het bloeden geven, maar er ook echt voor zorgen dat jij het maximale uit je zelf haalt. Speciaal voor jou heb ik 3 verschillende trajecten opgesteld die jou helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Tijdens een (gratis) kennismakingsgesprek kan ik beoordelen welk traject voor jou het meest geschikt en haalbaar is aan de afhankelijk van jou wensen en behoeften.

Ik leer jou om stap voor stap aanpassingen te maken in jouw nieuwe levensstijl waardoor jij je persoonlijke doelen kunt behalen en je resultaten blijvend zullen zijn. Met de tools, handvatten, tips en oefeningen die ik jou ga aanreiken weet ik jou op de juiste manier te motiveren en je mindset te veranderen. Ook gaan we jouw gedrags- en mentaliteit veranderen waardoor je moeilijke momenten kunt overwinnen en belemmerende patronen doorbreekt. 

Ook krijg je inzicht hoe jouw lichaam en brein samen werken en dat alles in harmonie is. Je wordt bewust van jouw lichaam en mindset. Hierdoor ga je een liefdevolle relatie met je lichaam creëren, en weet jij moeilijke momenten te overwinnen. Je wordt de leider van jouw eigen lichaam en weet hoe je het moet aansturen op momenten als je last krijgt van o.a. eetbuien, stress, zelfsabotage, vermoeidheid, en wanneer je lichaam noodgedwongen vet opslaat enz. Je gaat een andere kijk op je lichaam en brein krijgen. En het verband tussen je emoties, gedachten, en je gezondheid, wordt duidelijker. Samen werken we naar een verandering van je levensstijl op lange termijn waardoor je resultaten blijvend zullen zijn en die je met plezier kunt volgen.

 

 

 

LET OP: DE TRAJECTEN ZIJN  NIET GESCHIKT VOOR IEDEREEN!

Ik zal heel eerlijk met je zijn: als je niet echt het commitment hebt om te bouwen aan een nieuwe leefstijl, dan zal deze aanpak je niet gaan helpen. Het vraagt om zelfdiscipline, inzet, vertrouwen, geduld en geloof in de geweldige geneeskrachtige werking van je eigen lichaam en brein die in staat is om de beste versie van jou te maken.

DIT IS NIET IETS VOOR JOU:

✘ Als je geen tijd wil besteden aan het verbeteren van je gezondheid

✘ Als je niet in jezelf gelooft

✘ Als je je niet 100% kunt inzetten

✘ Als je op zoek bent naar een Quick-fix, een snelle oplossing zonder moeite

✘ Als je niet open staat voor de signalen van je lichaam en daar naar te handelen

✘ Als je niet bereid bent om je leefstijl en gezondheid naar een hoger niveau te tillen

✘ Als je direct opgeeft als het even niet mee zit

 

DIT IS WEL IETS VOOR JOU:

✔ Als jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid prioriteit nummer één is

✔Als je wilt investeren je je gezondheid

✔ Als je geluk, rust en vrede in je hoofd en leven wil ervaren

✔Als je bewuster wilt leven

✔ Als je een bulk aan energie – de hele dag door- wil voelen

✔ Als je je wilt verdiepen in de achtergronden van jouw klachten

✔ Als je je gezondheid volledig in eigen hand wilt nemen.

✔Als je gemotiveerd bent om je levensstijl te veranderen

✔Als je bent vastgelopen in je zoektocht naar een gezond gewicht of naar gezondheid

Dus… ben jij klaar voor de next level?

Samen staan we sterk!