Over mij

Ik heb het laatste jaar heel veel kennis mogen opdoen door het cadeau dat ik kreeg (gezondheidsklachten). Aantal jaren geleden tobde ik ook zoals de meeste mensen met vage klachten totdat ik door een Orthomoleculair therapeut was geholpen. Mijn leven is daarna drastisch veranderd waardoor ik een enorme tranmissie heb gemaakt. De behandelingen en adviezen hebben mij terug gebracht in mijn energie en bij mijn bron. Hierdoor werd mijn interesse gewekt in gezonde voeding en gezondheid, waardoor ik mij omgeschoold heb tot Orthomoleculair voedingsdeskundige zodat ik mensen kan helpen voor een bewuster, gezonder en gelukkiger leven. 

“Ik streef continu naar verbetering”

Als ervaringsdeskundige zag ik al snel dat alleen voeding en beweging niet voldoende was, echter ligt het veel dieper dan dat alleen. Het viel mij op dat er veel mensen niet in slaagden om blijvend te veranderen en tot de beste versie van hun zelf te zijn. Het was meestal voor korte duur en vervolgens vervielen ze weer in hun oude gewoontes. En zo was het cirkel weer rond tot de volgende poging.

Ik raakte hierdoor nog meer geïnteresseerd waardoor ik in onderzoek was gegaan van alles had bestudeerd, allerlei experimenten had gedaan en cursussen gevolgd, seminars bezocht, las honderden boeken over het menselijke lichaam en brein over bewustzijn, mindfulness, zelfontwikkeling, voedingswetenschap, mindset enz. om erachter te komen om niet alleen de symptomen te bestrijden maar de echte oorzaak/oorzaken aan te pakken.

Hoe meer verschillende dingen ik leerde, hoe meer ik me realiseerde dat er maar één boodschap altijd hetzelfde was:elk lichaam is uniek, iedereen is anders zoals iedereen een unieke vingerafdruk heeft heeft elk lichaam specifieke behoeften. En daarom heb ik van alles wat ik heb bestudeerd en geleerd combinatie van de beste effectieve strategiën en technieken mijn eigen aanpak ontwikkeld.

Mijn belofte aan jou!”

Mijn missie is om jou bewust te maken en de tools aan te reiken van de mogelijkheden om klachten die ontstaan zijn vanuit lichaam of geest zelf te kunnen begrijpen en voor een deel zelf te behandelen zodat jij meer uit het leven haalt en je mooiste leven leeft. Ik wil jou ook een manier bieden om jezelf net zo positief en gemotiveerd te voelen als ik. Ik gun jou ook een energiek leven vol met een postieve mindset waar gelukkig staan voorop staat. 

En als ik het kan kan jij het ook!

Dus… ben jij klaar voor de next level?

Start vandaag nog met je nieuwe levensstijl!