Selecteer een pagina

Over mij

Ik heb het laatste jaar heel veel kennis mogen opdoen door het cadeau dat ik kreeg (gezondheidsklachten). Aantal jaren geleden tobde ik ook zoals de meeste vrouwen met vage klachten, totdat ik door een Orthomoleculair therapeut was geholpen. Mijn leven is daarna drastisch veranderd, waardoor ik een enorme tranmissie heb gemaakt. De behandelingen en adviezen hebben mij terug gebracht in mijn energie en bij mijn bron. Hierdoor werd mijn interesse gewekt in gezonde voeding, en gezondheid waardoor ik mij omgeschoold heb tot Orthomoleculair voedingsdeskundige en Oerslank coach, zodat ik mensen kan helpen voor een bewuster, gezonder, slanker en gelukkiger leven. 

“Ik streef continu naar verbetering”

Als ervaringsdeskundige zag ik al snel dat alleen voeding en beweging niet voldoende was, echter ligt het veel dieper dan  alleen dat. Het viel mij op dat er veel vrouwen niet in slaagden om blijvend af te vallen en tot de beste versie van hun zelf te zijn. Het was meestal een tijdelijke verandering en geen blijvende, en vervolgens vielen ze weer in hun oude gedrag. En zo was het cirkel weer rond tot de volgende poging. Er was dus geen sprake van echte transformaties. 

Ik raakte hierdoor gefascineerd waardoor ik intensief in onderzoek ben gegaan. Ik heb van alles bestudeerd. Ik las over experimenten uit de sociale wetenschappen en over onderzoek naar menselijk gedrag, geluk en dook in neurowetenschappelijke studies. Ging naar seminars over het placebo effect, cognitieve gedrag en autogenetic healing. Las alles wat los en vast zat over menselijk lichaam, brein, verandering, bewustzijn, mindfulness, zelfontwikkeling, voedingswetenschap, gedachten enz.

Hoe meer verschillende dingen ik leerde, hoe meer ik me realiseerde dat er maar één boodschap altijd hetzelfde was: ieder mens is uniek dus bij ieder mens hoort ook een uniek voedingspatroon. En daarom heb ik van alles wat ik heb bestudeerd en geleerd combinatie van de beste effectieve strategiën en technieken mijn eigen aanpak ontwikkeld.

Mijn belofte aan jou!”

Mijn missie is om jou bewuster te maken en de tools aan te reiken van de mogelijkheden, om klachten die ontstaan zijn vanuit lichaam of geest zelf te kunnen begrijpen en voor een deel zelf te behandelen zodat jij meer uit het leven haalt en je mooiste leven leeft! 

Dus… ben jij klaar voor de next level?

Start vandaag nog met je nieuwe levensstijl!